Racire

Un sistem de racire eficient ajuta la promovarea bunastarii si productivitatii animalelor in perioadele toride. Folosirea sistemelor de racire poate constitui un avantaj, in functie de evaporarea apei atat pentru productia de pui, cat si de porcine.

O temperatura exterioara care depaseste 30° C in conexiune cu productia de pui sau porcine poate avea consecinte grave asupra animalelor, sub forma de dezvoltare intarziata, productivitate redusa, rezultand intr-o mortalitate crescuta.

Va oferim diverse solutii de racire capabile sa reduca in mod eficient temperatura din adapost.

 

Racire presiune inalta

Va oferim un sistem de racire fiabil la presiune inalta, cu o durata de viata mare.
Construit din componente standard, acest sistem este flexibil si usor de adaptat intr-un anumit adapost. 

La sistemele de racire la inalta presiune, particulele de apa atomizate sunt adaugate la aerul din incapere. Aceste particule se evaporeaza in aerul incalzit din incapere, racind astfel aerul.

Sistemul mai are si alte functii in afara de racire. Sistemul de inalta presiune poate fi folosit atat pentru umidificarea, cat si pentru indepartarea prafului, iar intre loturi, sistemul poate fi folosit pentru a umezi incaperea. Daca ventilatia este deconectata, particulele moi de apa vor inmuia rapid mizeria de pe diferite suprafete, facand-o mai usor de curatat.

 Pad cooling ( racire cu faguri)

Pad cooling este folosita in conexiune cu sistemele tip Tunel si Combi-Tunel. Racirea este asigurata de aerul care intra prin faguri, ce este mentinut umed in mod constant, prin apa  recirculata. Aerul este absorbit prin acesti faguri si racit prin absorbtia vaporului de apa. Va oferim un sistem complet  ce poate fi usor adaptat adapostului respectiv. Spre deosebire de alte sisteme,  nu necesita un rezervor de apa separat. Rezervorul este incorporat in canalul inferior, fiind o parte integranta a sistemului de canalizare.

Fagurii sunt usor de montat si de demontat, printr-un sistem pe baza de clicuri: nu sunt necesare unelte. Folosim marci de faguri de racire recunoscute, cu o durata de viata mare.


 
Va stam cu placere la dispozitie pentru toate cererile dumneavoastra pentru sisteme complete de racire sau piese de schimb pentru sistemele de racire din ferma dumneavoastra.
Ne puteti contacta la office@ahis.ro sau la telefoanele 0751.252.364 / 0746.037.584