Incalzire

 Un climat bun este important pentru bunastarea, sanatatea si productivitatea animalelor. Incalzirea este parte a solutiei complete de climatizare, alaturi de racire si ventilatie si un parametru crucial pentru crearea unui climat optim care contribuie la o productivitate mare.

Climatul din adaposturile de animale, unde temperatura si umiditatea relativa a aerului sunt factori importanti, are o importanta majora pentru consumul de hrana, cresterea in greutate, stres, risc de infectie etc. Este necesara ventilarea si furnizarea de caldura in adaposturile de animale, in scopul de a controla climatul, inclusiv temperatura, umiditatea si CO2.

 

Sistem de incalzire SKOV

 Componentele de incalzire de la SKOV sunt de o calitate superioara si sunt perfecte pentru adaposturile cu un mediu dificil de controlat.

Folosind tevile radiante Spiraflex pentru Incalzirea adaposturilor de animale, veti obtine un sistem de incalzire eficient si rapid, asigurând un climat perfect pentru animale. Tevile radiante Spiraflex - fabricate din otel - sunt bine sudate, asigurând astfel o dispersare controlata a caldurii.