Despre noi

AHIS Consulting furnizeaza fermierilor români progresisti solutii integrate în cresterea porcilori, pasarilor si rumegatoarelor de ferma (bovine, capre si oi).
Activitatile pe care le desfasuram sunt dedicate sprijinirii fermierilor atât cu consultanta de specialitate cât si cu produse de calitate  care sa-i ajute efectiv sa-si mareasca profitabilitatea fermelor, prin scaderea cheltuielilor si cresterea veniturilor.

Misiunea noastra

Sa contribuim la cresterea competitivitatii fermierilor din Romania.

Sa devenim sursa de referinta in furnizarea solutiilor inovative, necesare clientilor nostri, aplicabile cu costuri rezonabile.

Viziunea noastra

Sa devenim partenerul de incredere preferat al fermierilor romani crescatori de rumegatoare de ferma, porci si pasari.

Valorile noastre

Oamenii

Tratam pe fiecare dintre semenii nostri cu demnitate si respect, in spiritul colaborarii, al diversitatii de opinii, al dialogului si al lucrului in echipa.

Excelenta

Prioritatile noastre in tot ceea ce facem sunt integritatea si calitatea: de la serviciile oferite clientilor nostri pana la produsele comercializate.

Tehnologia

Suntem pasionati de tehnologiile si inovatiile progresiste din domeniul cresterii animalelor.

Managementul

Suntem dedicati pastrarii pe termen lung a integritatii mediului inconjurator, in armonie cu dezvoltarea durabila a afacerilor clientilor nostri si a firmei noastre.