Skov proiecteaza, produce si comercializeaza o gama larga de senzori de mediu si senzori de capacitate. Senzorii SKOV sunt comercializati sub marca comerciala de senzori DOL. 
 

SENZORI CLIMATICI

 Senzorii  climatic DOL sunt proiectati pentru masurarea parametrilor aerului.

Sunt foarte usor de instalat si utilizat avand o rezistenta deosebita in exploatare.

Senzorii climatic DOL sunt recomandata pentru detectarea schimbarilor de microclimat din halele de crestere a animalelor, constructiilor horticole cat si alte hale de productie in care este necesara inregistrarea schimbarilor microclimatului.

Seria de senzori climatic DOL cuprinde senzorii de temperatura, de umiditate , de detectare a nivelului de CO2 : DOL 12, DOL 13, DOL 14HQ, DOL 114, DOL 15, DOL 17.

 SENZORI CAPACITIVI

  In industriile prelucratoare ale produselor agricole, de-a lungul procesului de prelucrare sunt folosite sisteme automatizate de stocare  si transport care utilizeaza senzorii capacitivi pentru manipularea exacta si eficienta a materialelor.

De asemenea, in domeniul cresterii animalelor senzorii capacitivi DOL sunt folositi in automatizarea proceselor de transport a furajelor (sistemele de furajare a pasarilor, a porcilor etc).

Senzorii capacitivi DOL sunt componente importante si ale sistemelor automate de manipulare a diferitelor tipuri de materiale sub forma de  granule sau peleti .

SKOV produce senzori DOL certificati CE cat si senzori certificate UL, CSA si ATEX.