Evacuarea aerului

Evacuarea aerului
 In sistemele de ventilatie SKOV, aerul este evacuat prin cosuri de exhaustare montate pe acoperis sau prin ventilatoare montate pe perete.
Orificiile de evacuare a aerului de la SKOV sunt proiectate pentru a asigura o evacuare puternica cu un consum mic de energie. Pe langa eficacitatea unitatilor individuale, la fel de importante sunt si interactiunea si controlul complet al unitatilor. Sistemele de ventilatie SKOV sunt, prin urmare, controlate conform principiului MultiStep, care este capabil de a micsora consumul de energie asigurand, in acelasi timp, utilizarea optima a aerului curat. Pentru a oferi ventilatoare eficiente din punct de vedere al consumului de energie electrica, SKOV a creat ventilatorul cu consum redus de energie DA 600  LPC, care economiseste 50-75% din energia folosita comparativ cu alte ventilatoare economice.

Cosurile de exhaustare DA 600 si DA 920 se monteaza pe acoperis si sunt prevazute cu ventilatoare. Sunt usor de instalat, extrem de rezistente in toate conditiile meteorologice si asigura evacuarea optima cu un consum mic de energie.

Ventilatoarele de perete sunt ideale cand este necesara o capacitate suplimentara in adaposturi mari sau atunci cand sunt necesare volume mari de aer. Atunci cand cerinta de aer depaseste un anumit nivel unul sau mai multe ventilatoare de perete pot fi conectate pentru a suplimenta cosurile de exhaustare. Alternativ, tot aerul poate fi evacut prin ventilatoarele de perete.