Computere microclimat

Computere microclimat
 Computerul de control al microclimatului controleaza toate componentele, asigurand functionarea optima a sistemului de ventilatie.
SKOV detine o experienta larga in producerea de computere usor de folosit, capabilesa efectueze atat sarcini simple, cat si sarcini avansate de control. Toate computerele au hardware si software modular, ce le permite sa fie personalizate pentru a veni in intampinarea cerintelor individuale ale fermierului. 
Computerele pentru adaposturi DOL 234F, DOL 534 si DOL 539 sunt conectate prin retea locala LAN, oferind posibilitatea de conectare direct la FarmOnline prin intermediul unei conexiuni Ethernet de 100 Mb.

Seria DOL 234F de computere de climatizare este folosita impreuna cu sistemele de ventilatie Combi-Diffuse, cu presiune egala si LPV. DOL 234 controleaza cosurile de evacuare a aerului prin Multistep, in scopul micsorarii consumului de energie si asigurarii celui mai bun climat posibil pentru animale.

Seria DOL 534/539 de computere de climatizare este folosita in sistemele de ventilatie tip tunel, LPV si Combi-Tunnel. Este in special destinat pentru adaposturile pentru pasari si adaposturile foarte mari. DOL 534 este un computer de microclimat in timp ce DOL 539 este un computer combinat, de microclimat si de productie.