Admisii aer

Admisii aer
 Admisia aerului este o componenta esentiala a sistemului de ventilatie de la SKOV.
 Pentru obtinerea efectelor maxime de la sistemul dvs de ventilatie SKOV puteti alege intre diferitele tipuri de admisii SKOV:
  • Admisia aerului DA 1200/1211/1911 - montat pe perete; este un orificiu de intrare a aerului, montat pe perete, usor de adaptat pentru diferite cladiri. Este conceput pentru asigurarea unui curent optim de aer la toate nivelele de ventilatie.
  • Admisia aerului DA 1500/1800 - este un orificiu de intrare montat pe plafon, ce permite controlul volumului, vitezei si directiei aerului, in functie de temperatura si de structura adapostului. Designul clapetei de intrare a DA 1500 asigura deplasarea aerului de-a lungul plafonului prin urmare asigurand curent de aer optim, chiar si la ventilatii mici si medii.
  • Admisia aerului prin cosul DA 50 - DA 50 este un cos de admisie a aerului, prin acoperis, care permite admisia aerului de deasupra acoperisului sau de deasupra tavanului si refularea lui in hala de crestere. Cosul DA 50 este prevazut cu difuzoare de aer ce asigura admisia aerului in  hala, in mai multe straturi , asigurand astfel o avacuare puternica la  viteze mici ale aerului. Este destinat utilizarii in adaposturi cu ventilatie cu depresiune.  
  • Unitate alimentare cu aer DA 40A - este prevazuta cu 12 duze ajustabile individual, pentru distribuirea perfecta a aeului in adapost. Reduce riscul inconvenientelor cauzate de curent. Este destinat utilizarii in adaposturi cu ventilatie cu presiune egala.
SKOV furnizeaza componentele importante, inclusiv diverse kit-uri de instalare, pentru asigurarea functionarii optime a admisiilor de aer.